Neuro akupunktur som behandlingsform

Neuro akupunktur er en moderne akupunkturteknik, der bygger bro mellem traditionelle kinesiske nålemetoder og vestlig medicinsk viden om neurologi, neurovidenskab og neurologisk rehabilitering. Neuro akupunktur er en avanceret teknik, som er effektiv til behandling af akutte og kroniske lidelser i centralnervesystemet


Hvordan fungerer neuro akupunktur?

Jeg arbejder med tre former for neuro akupunktur, som alle er baseret på nervesystemets funktion.


  • Hovedbundakupunktur: målrettet mod punkter oven på hovedet og påvirker centralnervesystemet direkte


  • Master Tung akupunktur, som er en af de ældste og mest effektive akupunktur-tenikker. Teknikken er målrettet punkter på ekstremiterne (arme og ben)


  • Medicinsk akupunktur: også kendt som Integrative Neuromuscular Acupoint System, denne type retter sig mod akupunkter på kroppen, der påvirker både det perifere og centrale nervesystem.
Hvordan virker neuro akupunktur?

Via centralnervesystemet og det endokrine system er hjernens strukturelle, metaboliske, hormonelle og vitale funktioner tilgængelig på specifikke områder af hovedbundens overflade og særlige punkter på ekstremiteter (arme og ben). Ved at stimulere disse refleksområder, gennem særlig manipulation, kan hjernens og kroppens funktionelle aktiviteter reguleres og harmoniseres.

Moderne forskning har demonstreret neuro akupunkturens virkninger på nervesystemet, det endokrine og immunsystem, det kardiovaskulære system og fordøjelsessystemet.