Linda Gregersen 3. jan. 2022


*****

Jeg vil give 5 stjerner til Peder, jeg har gået hos ham siden d 21.12.2020 for hjernerystelse/piskesmæld og har mærket klar bedring med de symtomer som jeg har haft, og han er super til at forklare, hvor han sætter ind, og hvad han gør. De bedste anbefalinger fra mig
Helle Erbst  dec. 2021


*****

Kan varmt anbefale Peder Bo , stor faglig dygtighed, jeg har været meget tilfreds med mit forløb.
Asger hansen Nov. 2021


*****
Patrick Jervild  Okt. 2021


*****

Peder er super flink og lyttende til hvad dine problemer er, så han præcist kan lokalisere hvor han skal behandle. Jeg kan stærkt anbefale Peders behandlinger! :-)
Rikke Novak 3. sep. 2021


*****

Jeg har gået ved Peder i ca 1 1/2 -2 år, jeg startede i første omgang op da jeg i mange år har lidt af mange nakkespændinger og spændingshovedpiner, allerede efter første behandling kunne jeg mærke at jeg var løsnet op på en helt anden måde end f.eks kiropraktor og massører har kunne gøre.

Jeg har sideløbende kommet med flere ting til Peder jeg gerne ville have behandling for bla. Tennisalbue, irriteret iskiasnerve, hjælp medicinudtrapning, myldretanker, indre ro, (indre)madro, humørsvingninger og alt sammen med gode resultater.

Jeg har også været i fertilitets forløb, efter flere forsøg hvor det ikke lykkes mig at blive gravid, prøver jeg ved mit sidste forsøg med ægopsætning at få akupunktur hos Peder lige før og lige efter ægopsætning, og kan nu kalde mig kommende mor til Februar!

Efter den positive graviditetstest fulgte desværre også en voldsom kvalme også her har jeg været hos Peder og har hver gang kunne gå kvalmefri derfra.

Peder er ikke bare en dygtig akupunktør, men også et varmt og omsorgsfuldt menneske, man har altid følelsen af at han oprigtigt gerne vil dig det godt og har altid tid til at lytte til hvad man kommer med.

Man kan mærke at han bruger tid til at undersøge hvad den bedste behandling er for lige præcis dig og man kan mærke at han brænder for akupunkturen og hele tiden bruger tid på at holde sig opdateret på behandlinger. Peder har de varmeste anfalinger fra mig.
Carsten Trøigaard Hansen 11. august 2020


*****

har nu prøvet det et par gange mod stress Hold da op hvor var det godt jeg kunne mærke noget lige fra starten af så kun tommel op her fra.