Lider du af kroniske nakkesmerter og piskesmæld?


Neuro akupunktur er en effektiv behandlingsform mod kroniske nakkesmerter eller ved traumatisk nakkeskade som f.eks. piskesmæld.


Hvad er årsagen til nakkesmerter?
Kroniske nakkesmerter kan opstå af mange forskellige årsager, fra slidgigt/artrose og degenerativ ledsygdom og til nerveskader fra traume.

Kroppens reaktion på en kronisk smertetilstand er at øge muskelspændingen, som begrænser bevægelsesområdet, hvilket fører til yderligere komplikationer.


Behandlingen af nakkesmerter med neuro akupunktur
Behandlingen sigter mod at reducere muskelspændinger og at genoprette normal struktur i nakken og understøttende væv. Dette giver mulighed for en gendannelse af normal cirkulation og øget bevægelsesområde.

Neuro akupunktur er en sikker og og effektiv metode, som virker både ved nerveskade, gigt og traumer, herunder piskesmæld, som rammer flere end 16.000 mennesker om året, og hvor mere end 30% oplever langvarige følger.

Neuro akupunktur kan fjerne eller reducere smerter markant, fremskynde helingsprocessen og øge bevægelsen i nakken. Samtidig kan akupunktur reducere mental stress og forbedre livskvaliteten.